Hoortoestelverzekering direct

Ervaringsverhalen

Volop tevreden over onze hoortoestelverzekering’

Wíj kunnen natuurlijk wel zeggen dat wij de beste verzekering hebben ontwikkeld voor hoortoestelgebruikers. Maar nog belangrijker vinden wij het dat zíj dat ook zeggen. Daarom laten we hieronder een aantal mensen aan het woord over hun ervaringen met onze hoortoestelverzekering.

‘Kwijtgeraakt in Cyprus’

‘Samen met mijn echtgenoot was ik op vakantie in Cyprus. Tijdens ons bezoek aan Paphos moet ik mijn hoortoestel zijn kwijtgeraakt. Dat was wel even paniek in de hotelkamer. Het toestel was nog maar anderhalf jaar oud. Op zich kan ik nog wel voldoende horen zonder apparaat, maar het gaat wel een stuk lastiger.

Gelukkig had ik mijn hoortoestel verzekerd bij Hoortoestelverzekering Direct. Ik heb diezelfde dag nog vanuit het hotel online de schade gemeld. Dan zit je natuurlijk ook met de vraag hoe het met de reisverzekering zit. Moet je daar ook melding doen? En wat dekken zij dan? Wij hebben destijds voor Hoortoestelverzekering Direct gekozen omdat zij een primaire dekking aanbieden. Dat betekende nu heel concreet dat we die vragen over reisverzekering en zo gewoon konden laten rusten. Dat hebben ze in Houten voor ons uitgezocht.

Wij hebben tijdens onze vakantie in Cyprus ook zonder mijn gehoorapparaat kunnen genieten. Een paar dagen na onze terugkomst ben ik gebeld voor het vervangende toestel. Vriendelijke mensen en een snelle afwikkeling. Ik raad deze hoortoestellenverzekering bij iedereen aan.’

mevr. M. van Boven

‘Gelukkig toch een hoortoestelverzekering’

‘Ik ben niet iemand die alles maar verzekert. Dus toen ik aan een gehoorapparaat moest omdat ik te veel geluid ging missen, heb ik geaarzeld of ik het toestel zou verzekeren. Ik kreeg het vergoed van mijn zorgverzekeraar. Dan lijkt een hoortoestelverzekering toch een beetje dubbelop.

Ik heb mij laten ompraten door de audicien. Hij vroeg mij wat ik van hem verwachtte als ik na een jaar mijn gehoorapparaat zou verliezen of als het erg beschadigd zou raken. Hij zou mij in zo’n geval geen gratis vervangend toestel kunnen aanbieden, omdat de zorgverzekering maar één keer in de vijf jaar een hoortoestel vergoedt. Ik moet bekennen dat ik daar niet bij stilgestaan had. Ik heb toen toch een verzekering afgesloten bij Hoortoestelverzekering Direct. De premie valt heel erg mee. En ze hebben goede voorwaarden (primaire dekking) en de dekking is wereldwijd. Gelukkig heb ik geen schade hoeven melden.’

dhr. Greg Thomas

‘De inboedelverzekering zou niet uitkeren’

‘De kleine lettertjes zijn belangrijk, zeggen ze. Dat bleek ook toen ik op een warme zomerdag een fietstocht maakte door de duinen. Of het nu door de warmte kwam of omdat ik mijn gehoorapparaat niet goed in mijn oor had gedaan, weet ik niet. Maar ik ben hem ergens kwijtgeraakt.

Mijn man had mij destijds overgehaald om een hoortoestelverzekering te nemen. Dat heeft ons nu veel financieel leed bespaard. Het apparaat was best prijzig. Ik weet dat de zorgverzekering maar één keer in de zoveel tijd een hoortoestel vergoedt. Zelf zou ik de neiging hebben om te denken dat je het verlies ervan kunt verhalen op de inboedelverzekering. Maar toen ik thuis de kleine lettertjes van die polis ging lezen, bleek dat ik niet of heel weinig gekregen zou hebben.

Ik had het gehoorapparaat verzekerd bij Hoortoestelverzekering Direct. De afhandeling van de schade ging verrassend snel, zonder wachttijd etc.

mevr. C. Huizinga

 

Verzekering aanvragen